logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Armands Birkens 70

Sv 20.10.2024 14:00
VEF kultūras pils

„Čikāgas piecīšu” Armanda Birkena 70 gadu jubilejas koncerts!

Pa tiešo no iedzīvotāju skaita ziņā trešās lielākās ASV pilsētas pie mums atlidos ansambļa „Čikāgas piecīši” sirds un dvēsele Armands Birkens, lai tikai vienā ekskluzīvā koncertā 20. oktobrī VEF Kultūras pilī pulksten 14 mēs kopīgi nosvinētu viņa 70 gadu jubileju!

Armanda Birkena liriskā balss un absolūti izcilais izpildījums ir tas, kas klausītājus atver un piepilda. Uz savai jubilejai veltīto koncertu Armands Birkens kā viesus uzaicinājis savu ilggadējo skatuves partneri Loriju Vudu, kā arī akordeonistu Rolandu Zelču no ansambļa „Hāgenskalna muzikanti”.

Armandam Birkenam ir pietiekami liela skatuves pieredze, un klausītāji jau zina, ko no viņa var sagaidīt. Bet tas viss noteikti vēlreiz jāredz un jādzird, jo tāda iespēja būs dota tikai reizi mūžā, un to nedrīkst palaist garām!

Grupa „Čikāgas piecīši” ir fenomens! Padomijas laikā Latvijai tā bija kā svaiga brīvības elpa. Dziesmu teksti, kas ar humoru kritizēja pastāvošo iekārtu un mūsu elkas pēc brīvības. Legāli un nelegāli „Čikāgas piecīšu” ieraskti tika pārpublicēti kasetēs un lentēs.

Tieši „Čikāgas piecīšiem” pieder Latvijas rekords viena koncerta apmeklētāju skaita ziņā, ko neviena grupa visticamāk nekad nespēs pārspēt. Proti, 1989. gadā Mežaparka estrāde „Čikāgas piecīšu” uzstāšanās laikā pulcēja 70 000 klausītāju!

Lorija Vuda par Armandu Birkenu izsakās īpaši sirsnīgi: „Es Armandu ļoti labi pazīstu, turklāt ne jau tikai saistībā ar mūzikas grupu „Čikāgas piecīši”. Mēs esam seni draugi – mūsu ģimenes Čikāgā draudzējās jau tajā laikā, kad es vēl biju maza meitene. Esmu bijusi blakus Armandam ne tikai Piecīšu gaitās, bet kopā arī dažādos, tajā skaitā radu svētkos. Zinu, ka Armands ir absolūts Latvijas patriots un super liels aktīvists diasporas, vai, kā agrāk saucās, trimdas sabiedrībā. Armandam ir labestīga sirds, un viņš vienmēr izcēlies ar savu lielo izpalīdzību. Ne tikai manās, bet arī citu cilvēku acīs viņš izpelnījies milzu cieņu ar to, ka viņš redz sabiedrībā vientuļus, vecus cilvēkus, kuriem nav neviena piederīgā un kuriem vajadzīgs atbalsts. Viņš neatteiks savu palīdzību, ja kāds jāved pie ārsta vai jānogādā no mājas/dzīvokļa uz kādu aprūpes iestādi. Neviens viņam neliek to darīt, bet Armands vienmēr palīdzēs ikvienam, kuram tā palīdzība ir vajadzīga. Manā skatījumā tā ir reta un cienījama rakstura īpašība Un par to neviens klausītājs, kurš atnāks uz koncertu un dzirdēs Armanda Birkena izpildītās dziesmas, nekad nenojautīs. Esmu neizsakāmi laimīga, ka pazīstu tādu cilvēku kā Armands Birkens. Viņa vārds tiešām rakstāms ar lielo burtu!”

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās.

 

 

 

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Armands Birkens 70 Sv 20.10.2024 14:00 VEF kultūras pils 20.00 - 45.00
Pasākums Armands Birkens 70
Datums / Laiks Sv 20.10.2024 14:00
Norises vieta VEF kultūras pils
Cena 20.00 - 45.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu
Pasākuma ilgums: 1.40
Ieeja pasākumā: no plkst. 13:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
VEF kultūras pils
Ropažu iela 2 Rīga Latvija
Organizators
Sax & MARTINI SIA
Dārzu iela 56A, Rīga, LV-2008, Jūrmala,
Vien. Reģ. Nr.: 41203065034
Pasākums Armands Birkens 70
Datums / Laiks Sv 20.10.2024 14:00
Norises vieta VEF kultūras pils
Cena 20.00 - 45.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Laid Back PopulārsPopulārsLaid Back VEF kultūras pils
Pārdošana apturēta ATCELTS - Liepavots 25 ApturētsApturētsATCELTS - Liepavots 25 VEF kultūras pils
Pārdošana apturēta ATCELTS - Liepavots 25 ApturētsApturētsATCELTS - Liepavots 25 CATA Kultūras nams, Cēsis
Pārdošana apturēta ATCELTS - Liepavots 25 ApturētsApturētsATCELTS - Liepavots 25 Brīvdabas koncertzāle Mītava
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot