logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy'

Se 30.11.2024 19:00
Rīgas Latviešu biedrības nams
Rīgā atklāts kabarē teātris “Formidable” - daļiņa no Parīzes Latvijā! Šī ir vieta, kur valda Francijas dižās pilsētas neaizmirstamā gaisotne. Izbaudiet Parīzes jautrības un prieka garšu, neizejot no Rīgas!

Teātra vadītājs iedvesmojās no tādiem slaveniem franču kabarē, kā “Mulenrūža” un “Lido”, kas fascinē skatītājus ar franču smalkumu un grāciju. Programmas “French Curtsy” horeogrāfija ir ieturēta labākajās amerikāņu un franču reivu tradīcijās. Žanru daudzveidība, izsmalcinātais skaistums un mākslinieku izpildījuma talants rada īstu svētku noskaņu.

Teātra trupu veido labākie sava žanra mākslinieki. Dejotāji baleta šovam tika izvēlēti no Latvijas pārstāvjiem pasaules deju čempionātā Losandželosā “World of Dance 2024”. Talantīgā dziedātāja Lera Šteina ir viena no labākajām dziedātājām Latvijā, kas vokālistikas mākslu apguvusi Londonā. Cirka mākslinieki, kuri absolvējuši cirka skolu, strādāja slavenajā “Cirque du Soleil”.

Kabarē teātra izrādes skatīšanās paredzēta kopā ar vakariņu ieturēšanu. Biļetes cena ir atkarīga no izvēlētās ēdienkartes un no sēdvietas attāluma līdz skatuves.
 
VIP Biļete— 90 eiro. Cenā ir iekļauts galdiņš diviem pie skatuves, slavenā franču delikatese foie gras ar vīģu konfitūru, marinēts lasis ar avokado, Ferrero Rocher deserts un 1/2 franču šampanieša pudele.

Premium Biļete - 70 eiro. Cenā ir iekļauts galdiņi zāles centrā, marinēts lasis ar avokado, mocarella ar tomātu un pesto, Ferrero Rocher deserts un 1/2 franču vīna pudele.

Standarta Biļete — 40 euro. Cenā ir iekļauts sēdvietas zāles tālākajā daļā, franču vīna glāze un kanapē uzkodas. Minerālūdens pēc pieprasījuma.
 

Vairāk informācijas: https://theatre-formidable.eu/

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy' Se 30.11.2024 19:00 Rīgas Latviešu biedrības nams 40.00 - 90.00
Pasākums Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy'
Datums / Laiks Se 30.11.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Latviešu biedrības nams
Cena 40.00 - 90.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 12 gadu vecuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.5h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:30
Vieta cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā:  ir
Atlaide cilvēkam ar invaliditāti ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Rīgas Latviešu biedrības nams
Merķeļa iela 13 Rīga Latvija
Organizators
Sea Personals MB
Rodūnios kel. 32, Vilnius, LT-02195, Vilnius,
Vien. Reģ. Nr.: 306119046
Pasākums Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy'
Datums / Laiks Se 30.11.2024 19:00
Norises vieta Rīgas Latviešu biedrības nams
Cena 40.00 - 90.00
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy' Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy' Rīgas Latviešu biedrības nams
Pirkt Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy' Kabarē teātris 'Formidable' Programma 'French Curtsy' Rīgas Latviešu biedrības nams
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot