logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Dirkschneider - Balls To The Wall 40th Anniversary Tour - Vilnius

Se 08.03.2025 20:00
Kablys + Kultūra
“Accept” oriģinālais vokālists Udo Dirkšneiders Viļņā izpildīs grupas slavenākos hitus
 
“Dirkschneider” nozīmē krietni vairāk nekā vien Udo Dirkšneidera grupas “U.D.O.” atvasinājumu.
Šādā veidā vācu roka apvienība godina sava leģendārā dziedātāja mūzikas vēsturi.
 
Ar “Dirkschneider” nosaukumu kvintets dodas pasaules koncertturnejā, atzīmējot 40. gadskārtu, kopš “Accept” leģendārā un visvairāk pārdotā albuma “Balls To The Wall” nonākšanas pie klausītājiem. Koncertos vispirms tiks atskaņots pilnībā viss albums, savukārt kā ķirši uz dzimšanas dienas kūkas to papildinās vēl citi labi zināmākie šis vācu kulta grupas hiti.
Koncerts notiks 2025. gadā. 8. martā Viļņas klubā "Kablys".
 
Dirkschneider - Balls to the Wall (Live Graspop 2023)
 
Dziesmu autors un viens no “Accept” dibinātājiem XX gs. septiņdesmitajos Udo Dirkšneiders bija viena no galvenajām svirām kulta grupas veiksmes stāstā. Tāpat par grupas "zelta" sastāva dalībnieku uzskatāms pašreizējais “U.D.O.” / “Dirkschneider” komandas loceklis, basģitārists Pīters Baltess, kurš sniedzis lielu ieguldījumu “Accept” slavenāko darbu tapšanā. Viņš piedalījies kopā 15 grupas studijas albumu, tai skaitā "Balls To The Wall" ierakstos, un, protams, simtos koncertu.
 
Dirkschneider - Living For Tonite (2017) // Live in Brno // AFM Records
 
"Balls To The Wall" ir ļoti trāpīgs grupas dzīvo uzstāšanos raksturojums! Udo unikālo vokālu papildina talantīgo ģitāristu Andreja Smirnova un Fabiana "Dī" Dammersa duets, basa līniju virtuozi uztur jau pieminētais Pīters Baltess, bet par nevainojamu ritmu rūpējas bungu meistars Svens Dirkšneiders.
Vienkārši lieliski, ka “Accept” visvairāk pārdotā un pazīstamākā studijas albuma 40. gadadiena sakrīt ar pašreizējo “U.D.O.” / “Dirkschneider” ziedu laiku! Tieši tāpēc ar “Dirkschneider” projektu kungi ne vien paziņo par vienreizēju visu "Balls To The Wall" kompozīciju atskaņojumu, bet nolēmuši 2025.gada pavasarī doties pilnapjoma koncertturnejā. Šī ikoniskā albuma atskaņošana Eiropas metālmūzikas cienītājiem noteikti būs patiess baudījums!
 
Dirkschneider - Princess of the Dawn (Live Graspop 2023)
 
Udo Dirkšneiders atzīst, ka ar nepacietību gaida šīs aizraujošās tikšanās ar faniem: "Es tiešām nevaru vien sagaidīt, kad varēšu no jauna izjust “Accept” izcilākā albuma panākumus. Uz vienas skatuves ar Pīteru Baltesu, nodziedāt jums visiem "Balls To The Wall" pilnā apjomā – nav šaubu, ka tas būs viens no maniem lielākajiem karjeras notikumiem!”
 
Ikoniskā Balls To The Wall, tad London Leatherboys un Love Child, un visbeidzot noslēdzošā balāde Winterdreams – 45 minūtēs Dirkšneidera komanda uz skatuves izdzīvos pilnīgi visas leģendārā albuma kompozīcijas. Taču ar to jau uzstāšanās nebūs galā, jo dziesmu sarakstu papildinās muzikāli pārsteigumi un pat īpaši veidota skatuves scenogrāfija. Visi spēki veltīti tam, lai godam nosvinētu šī neapšaubāmā “Accept” šedevra 40. gadadienu un nodrošinātu, ka šīs naktis būs neaizmirstamas svinības ikvienam klasiskās smagā metāla mūzikas cienītājam.
 
DIE HARD agency
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Dirkschneider - Balls To The Wall 40th Anniversary Tour - Vilnius Se 08.03.2025 20:00 Kablys + Kultūra 36.00
Pasākums Dirkschneider - Balls To The Wall 40th Anniversary Tour - Vilnius
Datums / Laiks Se 08.03.2025 20:00
Norises vieta Kablys + Kultūra
Cena 36.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Bezmaksas ieeja: līdz 6 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~3h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
 

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Kablys + Kultūra
Kauno g. 5 Vilnius Lietuva
Organizators
VILNIAUS VIEŠIEJI RENGINIAI MB
Buivydiškių g. 14-707 Vilnius
Vien. Reģ. Nr.: 304078355
Pasākums Dirkschneider - Balls To The Wall 40th Anniversary Tour - Vilnius
Datums / Laiks Se 08.03.2025 20:00
Norises vieta Kablys + Kultūra
Cena 36.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot