logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Atcelts - Ledus šovs Riekstkodis un tumsas valdnieks / Ледовое шоу Щелкунчик и повелитель тьмы (Pārcelts no 26.12.20., un 25.12.22)

Pk 22.12.2023 17:00
Arēna Rīga

Sakarā ar ģeopolitiskās situācijas nepārtrauktu pasliktināšanos, kas tieši ietekmē mākslinieku uzstāšanos un ierašanos uz Riekstkodis ledus šovu, 

esam spiesti atcelt šo uzstāšanos, jo atlikšana uz nenoteiktu laiku vairs nav iespējama. 

No savas puses mēs piedāvājam naudas atgriešanu un apmainīt jūsu biļetes uz citiem mūsu pasākumiem, ko varam piedāvāt pēc tam, 

kad būsie sazinājies ar mums pa e-pastu siaproevent@gmail.com un nosūtījis biļetes pārbaudei.


 
Sakarā ar sarežģīto ģeopolitisko situāciju un spēkā stājušos Krievijas pilsoņu ieceļošanas aizliegumu Latvijas teritorijā, kura dēļ ledus šova “Riekstkodis” māksliniekiem aizliegts šķērsot Latvijas robežu, jo māksliniekiem ir Krievijas pilsonība. Plānotais ledus šovs 25.12.2022  Arēnā Rīga tiks pārcelts uz nākamo gadu 22.12.23. Mēs kā organizatori un paši mākslinieki ļoti ceram uz straujām pārmaiņām un ieceļošanas aizlieguma atcelšanu Krievijas māksliniekam Latvijā, lai varētu rīkot šo pasakaino šovu un sagādātu prieku Jums- skatītājiem. Diemžēl naudas atmaksa šī pasākuma pārcelšanas dēļ ir apgrūtināta un šobrīd tā nav nodrošināma 100% apmērā, jo visi maksājumi par šo pasākumu māksliniekiem jau ir samaksāti.
 
Mēs lūdzam saprast situāciju, jo pārcelšana nav organizatora vai mākslinieka vaina. Līdz pēdējam brīdim cerējām saņemt atļauju māksliniekiem iebraukt Latvijas teritorijā, lai rīkotu kultūras pasākumu.
 
Ja rodas jautājumi par biļešu nomaiņu uz citiem mūsu pasākumiem vai daļēju atmaksu par iegādātajām biļetēm, lūdzu rakstiet uz organizatora epastu: siaproevent@gmail.com
 
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, kas radušās ne mūsu vainas dēļ, un vēlreiz lūdzam ieņemt organizatora un mākslinieku pozīciju un neatgriezt iegādātās biļetes.
 

 
Mistiska izrāde uz ledus
«RIEKSTKODIS UN TUMSAS VALDNIEKS»
 
Aizraujošs sižets, satriecošas video dekorācijas, aizraujošs muzikāls pavadījums, aranžējums roka stilā, un augsts aktiermākslas līmenis, ietvers skatītāju burvestības atmosfērā un atstās neizdzēšamus iespaidus!

Mistiskais, fantastiskais ledus izrādes “Riekstkodis un tumsas pavēlnieks” nodoms tiks atklāts caur galvenajiem elementiem: aizraujoša Pētera Čaikovska mūzika modernā aranžējumā, modernākie specefekti, oriģināli, spilgti kostīmi un maskas aktieriem, kā arī video dekorācijas, pateicoties kam, ikviens skatītājs spēs sajust sevi kā daļu notiekošā. Ledus piešķirs izrādei tam piemītošo emocionalitāti, ātrumu, telpu un enerģētiku, pamatā ir spīdoša aktierspēle ledus žanra jomā. Visskaistākā sporta veida un emocionālas aktierspēles kombinācija atstās neizdzēšamu iespaidu katra skatītāja sirdī.

Tradicionāli, visus “Riekstkoža” teātra un ledus priekšnesumus skatītāji ir pieraduši tos uztvert klasiskā veidā, kā burvīgu, jaungada pasaku, kur labais uzveic ļauno. Taču, saskaņā ar dižā autora domu, garadarbā ir dziļa filozofiska doma, šis stāsts ir mistikas pārpilns. Gofmans centās izprast tādus sarežģītus jautājumus, kā cilvēka cīņa ar sevi, iekšējo pārdzīvojumu mokas, personības gribasspēks, tās izprašana, cilvēka un sabiedrības attiecības, morālās un garīgās vērtības, neatkarīgi no ārējā ietvara.

Rekomendējamais vecums: 6+
Ilgums: 60 min., bez antrakta.

Vairāk informācijas: http://www.facebook.com/pg/ProEventRiga

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Atcelts - Ledus šovs Riekstkodis un tumsas valdnieks / Ледовое шоу Щелкунчик и повелитель тьмы (Pārcelts no 26.12.20., un 25.12.22) Pk 22.12.2023 17:00 Arēna Rīga
Pasākums Atcelts - Ledus šovs Riekstkodis un tumsas valdnieks / Ледовое шоу Щелкунчик и повелитель тьмы (Pārcelts no 26.12.20., un 25.12.22)
Datums / Laiks Pk 22.12.2023 17:00
Norises vieta Arēna Rīga
Der zināt
* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Arēna Rīga" servisa maksa 1,20 Eur apmērā.
 
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 0.85 EUR apmērā!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 4 gadu vecuma
Pasākuma valoda: krievu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1h10min
Ieeja pasākumā: no plkst. 16:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā:  ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Arēna Rīga
Skanstes iela 21 Rīga Latvija
Organizators
PRO EVENT SIA
Ojāra Vācieša 30-3, Rīga, LV-2163, Carnikava,
Vien. Reģ. Nr.: 40203191908
Pasākums Atcelts - Ledus šovs Riekstkodis un tumsas valdnieks / Ледовое шоу Щелкунчик и повелитель тьмы (Pārcelts no 26.12.20., un 25.12.22)
Datums / Laiks Pk 22.12.2023 17:00
Norises vieta Arēna Rīga
Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Metallica & Symphony by Scream Inc. PopulārsPopulārsMetallica & Symphony by Scream Inc. Arēna Rīga
Pirkt Mashina Vremeni Best songs Mashina Vremeni Best songs Arēna Rīga
Pirkt Fixie Show: 'Uzmanieties, Fiksiki!' Fixie Show: 'Uzmanieties, Fiksiki!' Arēna Rīga
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot