logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Atcelts - Gregory Porter

Ce 28.03.2024 19:00
ATTA Centre

Informējam, ka Gregory Porter koncerts, kas paredzēts 28.03.24, ATTA centrā, tiek atcelts un nenotiks paredzētajā vietā un laikā.  Jums ir iespēja pieteikties biļešu maiņai, lai apmeklētu
Puccini Festival (opera) (https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/puccini-festival-opera-424859/), raksto uz info@bilesuserviss.lv, lai pieteiktos naudas atgriešanai, lūdzam līdz 26.04.2024 aizpildīt naudas atgriešanas formu: https://www.bilesuserviss.lv/lat/forms/refund
 
 

 

Divas Grammy balvas, septiņas Grammy nominācijas un izpārdoti koncerti stadionos visā pasaulē. Rīgā pirmo reizi ierodas amerikāņu dziedātājs-dziesmu autors Gregorijs Porters (Gregory Porter) - viens no slavenākajiem džeza dziedātājiem, kurš iekarojis klausītāju sirdis visā pasaulē.

Gregorija Portera mūzikā savijas džezs, souls un gospels. Viņš izceļas gan ar oriģinālajām kompozīcijām, gan interpretācijām, cita starpā veltījis veselu albumu dzirdātājas Nata Kinga Koula repertuāram. Tomēr tieši ar savām oriģināldziesmām Porters ir ieguvis pasaules slavu – ar revolucionārajiem albumiem “Liquid Spirit” un “Take Me to the Alley”, kā arī tādām dziesmām kā “Laura”, “Be Good”, “Revival” un “Real Good Hands”, kuras ir noklausītas desmitiem miljonu reižu.

Portera mūzikā un stilā vienmēr ir kaut kas samierinošs un pārliecinošs, pat ja viņš dzied par satraucošām tēmām, piemēram, uzmācīga mīlestība, bažas par mūzikas nākotni vai vispārējas alkas pēc brīvības. Porters var vienlaikus būt ekspresīvs intravertā veidā un maigi spontāns; viņa baritons spēj likt apklusinātai trompetei skanēt kā viņa asinsbrālim. Viņa iekšējais miers un mūzika veido kopīgu ķēdi. Neraugoties uz viņa pieticību, (vai varbūt tieši pateicoties tai?), viņa popularitāte ir izaugusi no piesmakušiem bāriem līdz koncertiem milzīgos stadionos visa pasaulē.

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Atcelts - Gregory Porter Ce 28.03.2024 19:00 ATTA Centre
Pasākums Atcelts - Gregory Porter
Datums / Laiks Ce 28.03.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 0.00 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 4,2% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.5h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
ATTA Centre
Krasta iela 60 Rīga Latvija
Organizators
Devro SIA
Devro SIA
Dammes iela 1 - 31, LV-1069, Rīga
Vien. Reģ. Nr.: 40103275630
Pasākums Atcelts - Gregory Porter
Datums / Laiks Ce 28.03.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot