logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' divu dienu biļete

Pk 05.07.2024 18:00 - Sv 07.07.2024 02:00
Mežaparka lielā estrāde

2024.gada 05.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē sāksies Otrais Starptautiskais populārās mūzikas festivāls NOSTALGIA FEST ‘24.

Skatītājiem atkal būs unikāla iespēja redzēt un dzirdēt 70., 80. un 90. gadu leģendārus izpildītājus!!!

5. jūlijā uz skatuves kāps kultu britu rokgrupas:

Pirmā uz skatuves kāps grupa SLADE –70. un 80. gadu populārā glem-roka ievērojama pārstāve. Grupā ir viens dalībnieks no sākotnējā 1966.gada sastāva – Deivs Hils. Pateicoties savam unikālam salikumam ar perfektu pop rokenrolu, ar skatuvē redzamo krāšņumu un ne mazāk kā 23 Top 20 singliem, no kuriem seši kļuva par hītiem numurs 1... plus 6 hītu albumi, SLADE kļuva par pārliecinošu favorītu rokmūzikas fanu sirdīs visā pasaulē. SLADE topu karjera ilgst 6 gadu desmitus, bet viņu dziesmas "Far Far Away", "Cum on Feel The Noize" un "Coz I Luv You" joprojām tiek izmantotas dažu pasaules lielāko kompāniju televīzijas reklāmās.

Nākamā uzstāsies vēl viena kulta britu grupa Smokie, bez kuras dziesmām 80.-90.gados neiztika neviena nakts diskotēka! Un līdz pat šai dienai viņi ir viena no populārākajām grupām visos nostalģijas festivālos dažādās valstīs! Diemžēl šīs grupas galvenais dalībnieks no sākotnējā sastāva Terijs Utlijs devies mūžībā 2021.gada decembrī, taču pašreizējie dalībnieki cienīgi tur šīs grupas karogu un patiešām “uzliesmo” ar kultu dziesmām, liekot publikai dziedāt līdzi un izbaudīt to, ko viņi dzird un redz!

Tad uz skatuves kāps trešā britu kulta grupa SWEET, kuras vēsture aizsākās tālajā 1968. gadā. Viņu uzstāšanās stils svārstījās, sākot no babl-guma līdz hard-rokam. 1970. gadā vien viņiem bija 13 hīti, kas iekļuva dažādu topu TOP 20. Tilts, kas savieno pagātni ar tagadni, ir mūziķis Endijs Skots. Viņa apņēmība uzturēt augstus standartus attiecībā uz grupas muzikālo mantojumu un turnejām ir leģendāra! Mūsdienās grupai ir izcila vēsture, kas dzīvajā atveido enerģiju un augsto vokālu, kas saistīts ar saldu skanējumu, kas ir grupas preču zīme. Viņi turpina piepildīt koncertu norises vietas visā pasaulē un uztur pastāvīgu turnejas dienasgrāmatu.

6. jūlijā skatītājus sagaida patīkami pārsteigumi no 70., 80. un 90. gadu popmūzikas pārstāvjiem.

Pirmie uz skatuves kāps vietējie mākslinieki ar pagājušā simtgada latviešu dziesmām. Pēc tam, lielā simfo-roka orķestra JP Magic Orchestra pavadībā ar programmu ABBA Medley nāks ukraiņu duets Anna-Maria, kuru fantastiskās balsis skenēja iepriekšējā festivālā.

Pēc tām uz skatuves kāps zvaigžņu ARABESQUE ar nemainīgo Mikaelu Rouzs no pirmā sastāva, ar kuru tika ierakstīts populārais hīts “Hello Mr.Monkey”! Dažas šīs grupas dziesmas skenēs kopā ar JP Magic Orchestra.

Trešais izpildītājs būs slavenā britu popgrupa Johnny Hates Jazz, kas bija izveidota 1986.gadā. Īstus panākumus viņi guva, ierakstot singlu “Shattered Dreams”, kas kļuva par hītu. ASV tas sasniedza otro vietu, bet Apvienotajā Karalistē tas apstājās piektajā pozīcijā; turklāt tas iekļuva topos Austrijā, Šveicē, Nīderlandē un citās Eiropas valstīs. 1988.gadā Johnny Hates Jazz tika nominēts prestižajai BRIT Awards balvai kategorijā “Labākais jaunais mākslinieks”.

Zvaigžņu uzstāšanos noslēgs spilgta Precioss Vilsons (grupas Eruption soliste), kuras dziesmas “One Way Ticket” un I Can't Stand the Rain” skanēja no katra radio mājās un pagalmos, nerunājot jau par diskotēkām!

Festivāls noslēgsies ar salūtu un nostalģisku diskotēku!

Kompānija-organizators piedāvā nostalģiskas mūzikas cienītājiem, kā arī tiem, kuri vēlas labi pavadīt laiku klasesbiedru un kursabiedru lokā, iepriekšpārdošanā iegādāties biļetes ar -20% atlaidi, kas būs spēkā līdz 30.aprīlim, izmantojot kodu NF24

Tiem, kas vēlas iegādāties grupu biļetes (virs 20 gab.), kā arī vietas VIP sektorā, aicinām zvanīt pa tālr. +371 2424 0404. Plašāku informāciju var atrast tīmekļa vietnē www.NostalgiaFEST.com

Kompānijas-organizātora tīmekļa vietne www.AmberWay.com

Vairāk informācijas: http://www.nostalgiafest.com

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' divu dienu biļete Pk 05.07.2024 18:00 Mežaparka lielā estrāde 81.35
Pasākums Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' divu dienu biļete
Datums / Laiks Pk 05.07.2024 18:00
Norises vieta Mežaparka lielā estrāde
Cena 81.35
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 8,47% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu, angļu, itāļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Mežaparka lielā estrāde
Ostas prospekts 11 Rīga Latvija
Organizators
Amber Way SIA
Amber Way SIA
Zaķusalas krastmala 29, Rīga, LV-1050, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40203054794
Pasākums Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' divu dienu biļete
Datums / Laiks Pk 05.07.2024 18:00
Norises vieta Mežaparka lielā estrāde
Cena 81.35
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' - Mežaparka lielā estrāde
Pirkt Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' Starptautiskais festivāls 'Nostalgia Fest '24' - Mežaparka lielā estrāde
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot