logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Melnais Suns/ Чёрный Пёс / Black Dog

Se 28.09.2024 21:00
Kino Splendid Palace, Mazā zāle

Melnais  suns

Ķīna, 2024, 106 min.

Režisors: Guans Hu

Lomās: Edijs Pens, Čings Lengs, Tonga Lia, Dzja Džanke.

Šo filmu nedrīkst palaist garām. Ne tikai tāpēc vien, ka šī vizuāli iespaidīgā ķīniešu film noir izpelnījās visaugstāko kinokritiķu atzinību un Kannu kinofestivālā saņēma “Īpašā skatiena” Grand Prix, bet galvenās lomas atveidotājs - suns vārdā Siņs - saņēma prestižo balvu “Palmu suns”.

Ikviens, kurš kādreiz ir mīlējis suni, zina, ka suns maina dzīvi.

Jums ne vienmēr tiek tāds suns, kādu vēlaties, bet tiek tāds, kāds jums ir vajadzīgs.

Gobi -  ļaunu dēmonu un karstu vēju mākts tuksnesis. Bezgalīgos līdzenumus, kas aizauguši ar saksaulu, nomaina pazemi klinšaini kalni, kas stiepjas līdz pat horizontam. Saule nežēlīgi izdedzina visu visapkārt, pat debesis ir izbalējušas kā veci džinsi.

Šeit, šajā vietā, robežšķirtnē starp mistisko tuksnesi un apsolīto dzīvi, atgriežas filmas varonis, sauksim viņu par Langu.

Puiša piespiedu prombūtnes laikā blīvi apdzīvotā teritorija ir pārvērtusies par smilšu caurvēju apdvestu spoku pilsētu. Pa tukšu ielu, pamestu ēku un drupu labirintiem, klaiņo iepriekšējo iemītnieku atstāti, pusmežonīgi suņu bari.

Tie ir visur, kur vien sniedzas skatiens, kā klusi, draudīgi sargi - suņi ir pārņēmuši pilsētu un tur bailēs nedaudzos atlikušos iedzīvotājus.

Lai atjaunotu apvidu dzīvošanai piemērotā stāvoklī un noķertu visus nereģistrētos dzīvniekus, no Pekinas nosūtīta specvienība, un Langs ir spiests tai  pievienoties.

Nebija tā, ka viņš nemēģināja atrast pienācīgu darbu, taču visi viņa mēģinājumi iekļauties ierastajā dzīvē beidzās ar neveiksmi - skandāliem, draudiem un pat vardarbību. Pagātnes dēmoni aplenca viņu no visām pusēm, un, lai izkļūtu no šī apburtā loka, viņš nolēma pievienoties "tīrītāju" patruļai.

Kas zina kādām tumšām un zemiskām nodarbēm būtu pievērsies puisis, ja pēkšņi viņa ceļā nebūtu gadījies viņš - bandas līderis, izmisušais melnais suns.

Kad cilvēks nonāk nelaimē, Dievs viņam dod suni!

Tā bija mīlestība no pirmā kodiena, jo nevaldāmais suns izrādījās daudz viltīgāks pretinieks.

Jā, tieši tā sākās viņu iepazīšanās, turpmāk radot virkni katastrofālu un komisku situāciju ar negaidītiem pavērsieniem un aizraujošu ceļojumu, kas uz visiem laikiem mainīja cilvēka un viņa suņa likteni.

Vizuāli izsmalcinātā filma "Melnais suns" ir apveltīta ar vērienīg  kinematogrāfisko vīzija, kas  intīmajam stāstam piešķir episku, alegorisku asumu.

Dziļi iedvesmojoša un aizkustinoša filma, kas priecē ar precīzu montāžu, virtuozu stāstījuma ritmu, spēju nodot dzīves daudzbalsību un mūžīgo līdzsvaru starp prieku un briesmām kas slēpjas aiz katra stūra.  Harmonisks vesterna, film noir un neparastas komēdijas sakausējums ar grandiozu aktierspēli!

Ikvienam ir tāds suns, kādu viņš ir pelnījis!!!

Neviens no filmas neticami sarežģītajās inscenētajās ainās iesaistītajiem dzīvniekiem nav cietis.

Oriģinālvaloda: ķīniešu

Filmas tulkojums tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā, krievu valodā

*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju  zāles.

Vairāk informācijas: http://balticpearl.lv/

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Melnais Suns/ Чёрный Пёс / Black Dog Se 28.09.2024 21:00 Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Pasākums Melnais Suns/ Чёрный Пёс / Black Dog
Datums / Laiks Se 28.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Der zināt
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 9.68% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 16+ gadu vecuma
Oriģinālvaloda: ķīniešu
Filmas tulkojums: tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā un krievu valodā
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: 106min
Ieeja pasākumā: 15 min pirms filmas sākuma
 
*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju zāles.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Kino Splendid Palace
Elizabetes iela 61 Rīga Latvija
Organizators
Festivālu aģentūra BALTIJAS PĒRLE, biedrība
Krišjāņa Barona iela 25-18, Rīga, LV-1011, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40008254376
Pasākums Melnais Suns/ Чёрный Пёс / Black Dog
Datums / Laiks Se 28.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Anora / Анора / Anora PopulārsPopulārsAnora / Анора / Anora Kino Splendid Palace
Pirkt Zvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast PopulārsPopulārsZvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Pirkt Baikeri / Байкеры / The Bikeriders PopulārsPopulārsBaikeri / Байкеры / The Bikeriders Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Pirkt Tas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me PopulārsPopulārsTas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me Kino Splendid Palace
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot