Ekskursija ar kliņģera cepšanas piedzīvojumu „Lāču” ceptuvē
„Lāču” maizes ceptuve piedāvā izbaudīt aizraujoši gardu ekskursiju ar kliņģera cepšanas piedzīvojumu. Jums būs iespēja uzzināt „Lāču” maizes ceptuves vēsturi un iepazīt maizes tapšanas procesu.
Jūs varēsiet gūt ieskatu latviešu rudzu maizes cepšanas tradīcijās. Protams, Jums būs lieliska iespēja nogaršot maizi, grauzdiņus un arī citus „Lāču” gardumus. Un pats galvenais – Jūs varēsiet paši izveidot un pēc tam arī kopīgi nobaudīt sāļo vai saldo kliņģeri. Tas būs praktisks un gards piedzīvojums, kas ļaus uz brīdi iejusties īsta maizes cepēja lomā, un pēc tam izbaudīt sava darba saldos augļus.
Piedāvājumā iekļauts:
• stāstījums par ceptuves vēsturi un maizes tapšanas procesu, to vērtību;
• iespēja iepazīties ar latviešu rudzu maizes cepšanas tradīcijām;
• maizes, grauzdiņu un citu „Lāču” gardumu degustācija;
• kliņģera cepšanas piedzīvojums – iespēja pašiem veidot un pēc tam kopīgi nobaudīt sāļo vai saldo kliņģeri.
PAPILDUS INFORMĀCIJA
• Vieta: Сeptuve „Lāči“, Benūžu-Skauģi, Babītes pag., Mārupes nov. Rīgas-Liepājas šoseja 12 km
• Ilgums: 1-1.5 stundas
• Derīguma termiņš: 12 mēneši
**Ekskursija iepriekš jāpiesaka. Pēc ekskursijas būs nedaudz jāuzgaida, kamēr izcepsies maizīte un kliņģeris.