logo
Select period
Search from map
Menu

Lauris Valters. Jubilejas koncerts 'Ārpus laika'

Show descriptionHide description

Laura Valtera 40 gadu jubilejas koncerts “ĀRPUS LAIKA”

Lauris Valters ir mūziķis, komponists, dziedātājs un arī dzejnieks, kurš Latvijas mūzikā aktīvi darbojas jau vairāk kā 20 gadu garumā. Savulaik bijis grupas “ēnas” solists un dziesmu autors tādām kompozīcijām kā “Neprātīgais”, “Ar skaistām frāzēm”, “Beautiful Morning”, u.c. Pēdējos 10 gadus muzicē kā solo mākslinieks.

2019.gada rudenī Laurim iznāca solo albums “Mirklī ieklausies”, kā arī pirmā dzejas grāmata “Visumā Veidoti Vārdi”, savukārt 2020. gadā pie klausītājiem nonāca šūpuļdziesmu albums bērniem un ģimenēm “Guliet, mazie!”, ziemas noskaņu albums “Sirds kā bākuguns”, kā arī otrais dzejoļu krājums “Garam Gara Gaita”. Trešā dzejas grāmata “Sirds Silta Sajūta” izdota 2022.g. rudenī.

Daudzas L.Valtera dziesmas regulāri skan lielākajās Latvijas radio stacijās, piemēram, “Tad apstājās laiks”, “Būtu tā vērts”, “Nāc”, “1836”, “Mirklī ieklausies”, “Saule zenītā” un citas. Vairākkārt Lauris veiksmīgi piedalījies Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases konkursā Supernova.

L.Valteram ir daudz skaistu, romantisku un arī enerģisku dziesmu, kuras varēs dzirdēt koncertos Brocēnu kultūras centrā, VEF kultūras pilī Rīgā un Aizkraukles kultūras centrā. Kopā ar Lauri koncertā muzicēs lielisks pavadošo mūziķu sastāvs : talantīgais pianists un aranžētājs Jānis Miltiņš, ģitārists un producents Reinis Briģis, sitaminstrumentālists Mārtiņš Linde un basģitārists Jānis Olekšs.

Koncerts tiks papildināts arī ar īpašiem Laura dzejoļiem.

Pēc koncerta būs iespēja iegādāties jauno albumu “Ārpus laika”, kā arī citus L.Valtera albumus un dzejas grāmatas.

Events

No events were found
Loading...
Reload
No results have been found for your request.
Loading...
Reload