logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.)

Rīgas Zooloģiskais dārzs
The event description is available in Latvian and Russian languages.

Дополнительная информация: https://www.rigazoo.lv/

Мероприятие Дата / Время Место проведения  
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.) Пн 14.10.2024 10:00 Rīgas Zooloģiskais dārzs
Мероприятие Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.)
Дата / Время Пн 14.10.2024 10:00
Место проведения Rīgas Zooloģiskais dārzs
Полезная информация
Biļetes cena ir atšķirīga dažādām apmeklētāju kategorijām, kā arī atkarīga no apmeklējuma sezonas, nedēļas dienas un laika. Izvēlies sev atbilstošāko!
 
Vispārējās kārtības noteikumi apmeklētājiem

Apstiprināti ar

SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs”

2024. gada 9. augusta rīkojumu Nr. 01-14/39

SIA “RĪGAS NACIONĀLAIS ZOOLOĢISKAIS DĀRZS” IEKŠĒJĀS KĀRTĪBAS NOTEIKUMI

I. Vispārīgie noteikumi

1. SIA “Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs” (turpmāk – Rīga ZOO) iekšējās kartības noteikumi, turpmāk tekstā – Iekšējās kārtības noteikumi, nosaka apmeklētāju un Rīga ZOO tiesības un pienākumus, kā arī sniedz apmeklētājiem vērtīgu informāciju par drošu Rīga ZOO apmeklējumu.

2. Iekšējās kārtības noteikumu mērķis ir Rīga ZOO nodrošināt sekmīgu darbību un kārtību.

3. Iekšējās kārtības noteikumu ievērošana ir obligāta visiem Rīga ZOO apmeklētājiem un viesiem, neatkarīgi no to ienākšanas pamatojuma teritorijā (biļešu iegāde, pasākuma apmeklējums, darba vizīte, nomas tiesības un tml.).

4. 5. Iegādājoties ieejas biļetes, apmeklētāji piekrīt ievērot Rīga ZOO iekšējās kārtības noteikumus. Rīga ZOO apmeklētāji saglabā ieejas biļeti līdz apmeklējuma beigām un pēc pieprasījuma to uzrāda Rīga ZOO Iekšējā drošības dienesta darbiniekam.

6. Laikapstākļi nenosaka iespēju atgriezt naudu par iegādāto biļeti.

7. Apmeklētāji ievēro Rīga ZOO darbinieku norādījumus.

8. Rīga ZOO apmeklētājiem, atrodoties Rīga ZOO teritorijā, jāuzvedas saskaņā ar sabiedrībā pieņemtām morāles un ētikas normām, jāievēro tīrība.

9. Rīga ZOO teritorijā notiek foto un video fiksācija. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes un pārkāpumu atklāšanas nolūkiem.

10. Rīga ZOO teritorijā apmeklētāji atkritumus drīkst izmest tikai tam speciāli paredzētās atkritumu tvertnēs.

11. Par savām personīgajām mantām Rīgas ZOO apmeklējuma laikā atbildīgi ir Rīga ZOO apmeklētāji.

12. Rīga ZOO teritorijā atrastās mantas nogādā kasē.

13. Rīga ZOO teritorijā nozaudētās un atrastās mantas tiek glabātas divus mēnešus, pēc šī termiņa mantas tiek ziedotas labdarībai vai iznīcinātas.

14. Informācija par ziņošanas iespējām (tālruņa numurs) ārkārtas situācijā vai redzot pārkāpumu, izvietota visā Rīga ZOO teritorijā.

II. Rīga ZOO apmeklētāju drošība

15. Ekstremālās situācijās (ugunsgrēka, vētras, plūdu un citos gadījumos) Rīga ZOO apmeklētāji bez ierunām pakļaujas Rīga ZOO darbinieku rīkojumiem, nepieciešamības gadījumos ievēro evakuācijas plānu.

16. Rīga ZOO apmeklētāji personīgi rūpējas un ir atbildīgi par savu un savu bērnu, kā arī uzaicināto viesu, tostarp bērnu, veselību un drošību, neapdraud un neizturas vardarbīgi pret citiem apmeklētājiem un Rīga ZOO darbiniekiem.

17. Vecāki uzmana un ir atbildīgi par to, lai bērni atrodas viņu vai viņiem uzticamas personas klātbūtnē Rīga ZOO apmeklējuma laikā.

18. Ja Rīga ZOO apmeklētājs vai viņa bērns gūst traumas, pārkāpjot iekšējās kārtības noteikumus, atbildība par kaitējumu veselībai gulstas uz apmeklētāju.

19. Rīga ZOO un tā teritorijā apmeklētājiem aizliegts:19.1. ienākt un pārvietoties ar velosipēdu, skrejriteni, skrituļdēli, skrituļslidām, dip dap riteni un citiem braucamrīkiem;

19.2. ienākt ar dzīvniekiem;

19.3. ienākt ar baloniem, droniem un citiem lidojošiem objektiem vai ierīcēm;

19.4. ienākt ar cukurvati;

19.5. barot, aiztikt un traucēt Rīga ZOO dzīvniekus;

19.6. trokšņot Rīga ZOO teritorijā;

19.7. kāpt aiz barjerām, kā arī sēdēt uz barjerām un nožogojuma;

19.8. bojāt Rīga ZOO apstādījumus, inventāru un ēkas, kā arī iznest un pārvietot inventāru;

19.9. atrasties Rīga ZOO teritorijā pēc darba laika;

19.10. nepamatoti traucēt Rīga ZOO darbiniekus to tiešo darba pienākumu izpildes laikā, vai novērst uzmanību no tiem;

19.11. lietot ierīces ar atklātu vai apsegtu uguns liesmu, tajā skaitā grilus, izņemot gadījumus, kad tas ir saskaņots ar Rīga ZOO Pārdošanas un klientu vadības nodaļu;

19.12. ienākt un atrasties alkohola, narkotisko, toksisko un psihotropo vielu ietekmē;

19.13. lietot alkoholu, narkotiskās, toksiskās un psihotropās vielas;

19.14. glabāt un lietot gāzes baloniņu, gāzes pistoli, šaujamieroci, auksto ieroci;

19.15. smēķēt, tajā skaitā elektroniskās cigaretes, izņemot tam speciāli norādītās vietās;

19.16. ienest uzliesmojošas, sprāgstošas vielas un priekšmetus.

III. Rīga ZOO darbinieku tiesības

20. Norādīt un aizrādīt Rīga ZOO apmeklētājiem par viņu uzvedību un / vai rīcību, kas ir pretrunā esošajiem Rīga ZOO iekšējās kārtības noteikumiem.

21. Neatmaksājot naudu par biļeti, no Rīga ZOO izraidīt apmeklētāju, kas pārkāpj Rīga ZOO iekšējās kārtības noteikumus, traucē sabiedrisko kārtību, atrodas acīmredzamā alkohola reibumā vai kā citādi apdraud citus Rīga ZOO apmeklētājus, darbiniekus un / vai dzīvniekus.

22. Rīga ZOO iekšējās kārtības noteikumu pārkāpumu gadījumā tiek sastādīts “Rīga ZOO iekšējo kārtības noteikumu pārkāpumu konstatēšanas akts”, kur tiek fiksēts pārkāpums.

23. Nepārdot biļeti, neielaist uz pasākumu un liegt ieeju Rīga ZOO personai:

22.1. ja tā atrodas acīmredzamā alkohola vai apreibinošo vielu reibumā, traucē sabiedrisko kārtību;

22.2. kura neievēro personīgo higiēnu vai vispārējos epidemioloģiskos drošības noteikumus;

22.3. ja persona pārkāpj Rīga ZOO iekšējās kārtības noteikumus, kā arī gadījumos, ja persona tiek piefiksēta krāpšanas mēģinājumā.

IV. Rīga ZOO apmeklētāju pienākumi

24. Iegādājoties biļetes ar atlaidi pašapkalpošanās biļešu automātos un nespējot uzrādīt dokumentu, kas piešķir tiesības iegādāties biļetes ar atlaidi, Rīga ZOO apmeklētājs piemaksā un iegādājas papildus biļeti starpības apmērā.

25. Iegādājoties biļetes ar atlaidi, apmeklētājam ir jāuzrāda Rīga ZOO kasierim vai klientu konsultantam dokuments, kas apliecina, ka apmeklētājs ir tiesīgs izmantot attiecīgo atlaidi.

Nespējot uzrādīt atlaidi apstiprinošo dokumentu, biļetei atlaide netiek piemērota.

VI. Nobeiguma noteikums

26. Noteikumi stājas spēka ar to apstiprināšanas brīdi.

27. Visa informācija, kas skar personu datus un nepieciešama e-biļetes iegādei, tiks apstrādāta saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu un tie tiks izmantoti tikai un vienīgi e-biļetes iegādei. Rīga ZOO nav pieejami un redzami maksājumu karšu dati, kas izmantoti e-biļešu iegādes darījumos. Darījuma veikšanai klients tiek novirzīts uz drošu pirkumu vidi.

28. Rīga ZOO ieejas biļešu aktuālās cenas un atlaižu politika ir publicēta tīmekļvietnē www.rigazoo.lv, kā arī informācija pieejama Rīga ZOO kasēs.

Rīcība ārkārtas situācijās, tai skaitā gadījumos, kad nepieciešama medicīniska palīdzība:

29. Redzot pārkāpumu vai konstatējot ārkārtas situāciju, vai nepieciešama palīdzība, nekavējoties ziņojiet par notikušo Rīga ZOO Iekšējā drošības dienesta darbiniekiem klātienē vai zvanot uz tālruņa numuru: +371 29 44 3993.

Valdes locekle Anete Bilzēna


Распространитель билетов выступает в роли открытого посредника. Если мероприятие не состоится или откладывается, организатор мероприятия, а не продавец билетов, берет на себя ответственность за возврат купленных билетов.
Место проведения
Rīgas Zooloģiskais dārzs
Meža prospekts Rīga Латвия
Услугу предоставляет
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Meža prospekts 1, Rīga, LV-1014, Rīga,
Рег. №: 40103032521
Мероприятие Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.)
Дата / Время Пн 14.10.2024 10:00
Место проведения Rīgas Zooloģiskais dārzs
Другие даты Тот же организатор То же место проведения
Предварительная продажа закончилась Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.) НовоеНовоеDzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.) - Rīgas Zooloģiskais dārzs
Предварительная продажа закончилась Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.) НовоеНовоеGrupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2025.) - Rīgas Zooloģiskais dārzs
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить